8 Eylül 2016 Perşembe

Astropay Yeni Para Birimi

Sanal bilişim dünyasında kullanabileceğiniz ve dünyanın her noktasında geçerli olan bir dijital elektronik kart olan Astropay kart yaşamınızı kolaylaştırmak paranızı istenmeyen sanal korsanlardan korumak adına ve hızlı alışveriş yapabilme adına üretilmiş bir sistemdir. Bu sistem dijital platformlarda yani internet alışveriş sitelerinde ve oyun sitlerinde ödeme yapmanızı sağlar. Astropay Yeni Para Birimi olarak da tanımlanabilmektedir çünkü alışveriş yapma imkanı sunmaktadır.

Dünyanın herhangi bir noktasından internete açılan bir alışveriş sitesine Astropay kart ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartlarına alternatif olarak üretilen Astropay kart tamamen siz değerli müşterilerin güvenliği düşünülerek tasarlandı. Her müşteri ve her limit için farklı numaralar barındıran bu kart fiziksel bir kart değildir. Satın aldığınızda SMS yolu ile size gönderilen 16 haneli numaralardır. Bu numaraları kullanarak belirli limitlerde alışveriş yapabilirsiniz.

Üstelik kartı edinmek için kredi kartı kullanmanız da gerekmez. Form doldurmak ve kişisel bilgileriniz ya da kimlik bilgilerinizi vermeniz de gerekmez. Bir insan internette zaman geçiriyorsa internette sunulan milyonlarca farklı alışveriş sitelerinde sunulan fırsat ürünlerinden anında istifade edebilmelidir, bu açıdan Astropay kart her internet kullanıcısının sahip olması gereken bir karttır. Astropay kart alımı kolay olduğu kadar Astropay kart bozumu da kolay bir şekilde yapılmaktadır. Firmamızı arayarak kolay bir şekilde hem astropay kart satın alabilirsiniz hem de dilediğiniz saatte Astropay kart Bozum hizmetini alabilirsiniz.

Kaynak - resource: http://iyibirinsan.com/astropay-yeni-para-birimi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder